REGLAMENT CONCURS FOTOGRÀFIC

La Fundació Alverna us convida a participar en el seté concurs de fotografia amateur que es durà a terme el dia 15 d'agost de 2022 durant la XI Travessa d'Andròmines de Sant Magí. Pretenem que joves i adults aficionats a la fotografia puguin gaudir i captar l'essència de l'activitat.

Participants

Podrà participar qualsevol persona, de qualsevol edat, aficionada a la fotografia. No s’admetran fotografies de fotògrafs professionals en el concurs.

La inscripció, gratuïta, s’entendrà realitzada en el moment de rebre les fotografies en format digital o mitjançant Instagram, no sent necessària una inscripció personal. No obstant el mateix dia 15 d’agost a la Platja del Miracle els interessats podran rebre tota la informació que necessitin.

Temàtica

Les fotografies han de ser realitzades durant tot el període que dura la Travessa (el mateix dia, 15 d’agost de 2022, els dies previs de la preparació o el temps posterior de recollida i desmuntatge) i la temàtica ha de girar entorn d’aquest activitat (imatges de la preparació de les andròmines, de l'entorn, de l'ambient festiu, de la sortida, dels naufragis, de la cursa, dels espectadors...)

Format

Existeixen dues possibilitats:

  • Format digital. S’entregarà una còpia de cada fotografia presentada en alta resolució i format jpg. La resolució mínima serà de 5 megapíxels i la màxima de 12. S’admetran un màxim de quatre fotografies per autor. Es pot fer servir qualsevol tipus de programa de retoc fotogràfic.
  • Mitjançant l’aplicació Instagram (@androminestgn). Es podrà fer servir l’aplicació amb el hashtag #androminestgn2022. Es pot fer servir qualsevol tipus de programa de retoc fotogràfic.

Entrega

Existeixen dues possibilitats:

  • Format digital. S’hauran d’enviar a la següent adreça, abans del 31 d'agost: travessa@androminestarragona.com. Acompanyant cada fotografia hi constarà el títol i un pseudònim.
  • Mitjançant l’aplicació Instagram (@androminestgn). S’hauran de pujar les fotografies afegint com a mínim el hashtag #androminestgn2022. Acompanyant cada fotografia hi constarà el títol i un pseudònim (o nom d’usuari).

Jurat

El jurat estarà format per un membre expert en fotografia, un membre de l’Associació d’Antics i Amics de l’AEG Alverna i un membre del consell de l’AEG Alverna.

Els resultats es publicaran durant el mes de setembre a la web de la travessa (www.androminestarragona.com) i es comunicarà per les xarxes socials de les andrĂ²mines i de l’associació d'Antics i Amics de l'AEG Alverna.

Drets

Els drets d’autor de les diferents fotografies continuaran sent dels mateixos autors, encara que aquests autoritzen a Fundació Alverna a fer ús d’aquestes obres per exposar-les i fer promoció de la següent Travessa d’Andròmines de Sant Magí i del corresponent concurs fotogràfic.

Premi

Hi haurà un únic premi a la considerada millor fotografia que consistirà en un sopar al restaurant "La Clotxa" de Tarragona

La participació al concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.